G3 Imobiliare

Consulting agency
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About G3 Imobiliare este o companie ambitioasa focalizata exclusiv pe promovarea de proiecte imobiliare noi, cu un comision de 0% pentru cumparator.
Description Cine suntem?
G3 Imobiliare este o companie ambitioasa focalizata exclusiv pe promovarea de proiecte imobiliare noi.
Cu un portofoliu constant de peste 150 de apartamente noi si ansambluri rezidentiale finalizate sau in stadiu de constructie , G3 IMOBILIARE este soluţia ideală dacă sunteti în căutarea unei locuinţe noi pentru care nu veti plati niciun comision la achizitie.
Inca de la infiintare, am urmarit promovarea serviciilor de calitate si adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri.

Ce ne dorim?
Sa costruim un brand puternic si un concept nou, diferit care sa schimbe perspectiva clientilor asupra a ceea ce inseamna o agentie si un broker imobiliar, in care principalul atu sa fie profesionalismul.

Ce oferim?
Facem toate demersurile necesare pentru a va gasi locuinta la care ati visat dintotdeauna.
Informatiile furnizate sunt clare si complete si veti gasi raspunsuri despre: structura cladirii,gradul de risc seismic, materialele de contructie folosite, nivelul de finisare si echipare al apartamentului, autorizatiile necesare pentru edificarea imobilului, acte de propietate ( in copie ), schita, perspective ale imobilului, documentatie cadastrala, draft contracte rezervare, antecontract vanzare-cumparare sau costuri notariale.
Mission Transformam visurile intr-o adresa!
Phone 0371.322.603
Web site http://www.g3imobiliare.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this consulting agency