Coffee Works

Restaurant
Rating
Likes Talking Checkins
31 799
About Coffee Works is dè espressobar van Voorburg gevestigd in het Huygenskwartier aan de Parkweg 56.
Description Precies drie maanden nadat Fred en Arnoud bedachten dat mensen in een dorp net zoveel behoefte hebben aan goede koffie als mensen in Den Haag, Amsterdam en New York. Coffee Works moest het gat opvullen dat was ontstaan tussen opkomende stedelijke hippe espressobars en de conventionele dorpse lunchrooms. Coffee Works moest dé plek worden waar je de beste koffie krijgt en waar mensen uit het dorp elkaar ontmoeten. De plek waar je je thuis voelt.

Inmiddels is de vestiging een begrip geworden in Voorburg en omstreken. Fred en Arnoud hebben een unieke plek gecreëerd met een eigen vintage stijl. De natuurlijke materialen geven een warm en huiselijke uitstraling. Coffee Works is een plek die is gecreëerd door en voor lokale mensen, met producten die vaak uit dezelfde community komen.

Het team bestaat uit vijf zeer ervaren barista’s. Ze trainen dagelijks om een hoge en constante kwaliteit koffie te zetten en experimenteren met nieuwe bonen en methodes om de allermooiste recepten te ontdekken. Coffee Works is als een proeverij waar passie, kennis en ideeën met elkaar worden gedeeld.
Mission Beste koffie van Voorburg verkopen op een mooie locatie in het oude centrum.
Phone <<not-applicable>>
Web site http://www.coffee-works.nl
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this restaurant