ДФК Шампион

School sports team
Rating
Likes Talking Checkins
4 0
About Детски футболен клуб "Шампион" беше създаден през 2010г. с цел обучение на деца на възраст между 4 и 11 години по футбол.
Description Детски футболен клуб "Шампион" беше създаден през 2010г. с цел обучение на деца на възраст между 4 и 11 години по футбол.
Ние осигуряваме запълняемост на спортната база в детски градини и училища, пестим време и лични средства на родителите, които не са принудени да водят децата в зали и тренировъчни игрища отдалечени от дома и детскат аградина. Ние идваме в детските градини и училищата. Залагаме на развитието на всеки малък спортист в бъдеще, защото дори и малка част от децата, научили се да играят футбол, да останат да се занимават с този или друг спорт след края на обучението, ще има полза за всички. Спортът дава на децата ни не само здраве, но ги учи на екипност, воля за победа.
За работата си използваме методика, съобразена с физиолого-психологичните особености на тази възрастова група, разработена на научна основа. Заниманията се водят от квалифицирани треньори и спортисти, възпитаници на НСА. Използваме опита на водещи треньори и специалисти в областта на спорта и в частност, в областта на футбола. Треньорският екип непрекъснато повишава знанията си чрез посещаване на различни форми за усъвършенстване знанията и повишаване на квалификацията си.
В различни етапи от обучението организираме въртешноклубни турнири и състезания с отбори от други клубове с богат награден фонд. Клубът се грижи всички учасници да получват лакомства и грамота за участието в спортното събитие. Всяка година провеждаме зимни и пролетно-летни лагери, в които в продължение на седмица децата имат целодневни спортни занимания. За да се поддържа интересът към заниманията, тренировките по футбол се редуват с часове по плуване, ски, конна езда, фехтовка, уроци по първа помощ, запознаване с правилата за оцеляване в природата, игри, които изискват досетливост и съсредоточаване, разходки сред природни забележителности, празници на талантите. Каним изявени спортисти на гости при децата, за да тренират заедно. Клубът се бори срещу дискриминацията и предубежденията в този спорт - при нас се обучават и са добре дошли както момчета така и момичета, деца от всички етноси. Подпомагаме децата в неравностойно положение.
Грижим се за опазване, подобряване и обогатяване на материално-техническата база в детските градини и училищата. Организираме дарителски кампании за закупуване на нужни за децата в детските градини и учениците от началното училище материали и пособия.
Phone 0894048282
Web site <>
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this school sports team