Една невинна българка срещу Системата

Community
Rating
Likes Talking Checkins
1 0
About Виновна до доказване на противното! Гергана Червенкова лежи в Следствения арест на Г.М.Димитров от 08.МАЙ.2013.
http://save-gery.org
Description "Надеждата ми е БЪЛГАРИЯ да не допусне такова безумие!" - това каза Гергана Червенкова на излизане от съдебната зала, за да бъде върната обратно в СЛЕДСТВЕНИЯ АРЕСТ.

Един НЕВИНЕН човек прекарва 24-тия си ден от близо 50-те, които му остават в ареста на Г.М.Димитров до следващото заседание по делото.
А КОЛКО ЛИ ОСТАВАТ СЛЕД ТОВА?
Целта на престоя ѝ там, очевидно е да "ЗАЗДРАВИ" връзките ни със САЩ.

Историята:
Имало едно време едно момиче с прилична работа, прилична заплата, две хубави деца и прекрасно семейство....
Един ден ГДБОП почукали на вратата и приказката се превърнала в кошмар..
И така Гери разбира, че е „Обявена за издирване” като избягала от САЩ и укрила се. Обвинена в разпространение на наркотици, пране на пари и заговори срещу САЩ.

След посещението си от 18.11. до 04.12. миналата година в САЩ Цветан Цветанов обяви по телевизията, че е разкрит (съвместно с американците) и задържан „основния организатор” на българо-американска организирана престъпна група – която жена (Гергана Червенкова) била обявена за издирване от САЩ.
Фактите, обаче, сочат друго:
1. Гергана Червенкова е на 35 години, неосъждана, с две висши образования, майка на две малки деца, работи по трудов договор в законна българска фирма и живее със семейството си в София.
2. Гергана Червенкова не е била, нито е ходила в САЩ, за да извърши там каквото и да било престъпление.
3. Гергана Червенкова никога не се е крила от никого, за да бъде „обявена за издирване” като избягала от САЩ и укрила се.
4. Никой никога не е търсил Гергана Червенкова.
5. В края на ноември САЩ скалъпват обвинение срещу Гергана – разпространявала наркотици, прала пари и правила заговори срещу САЩ.
6. На 30.11.2012 г. – петък, Гергана е задържана от МВР и вечерта била „пусната” в следствения арест на Г.М.Димитров.
7. На 30.11.2012 г. Гергана е задържана от Върховна касационна прокуратура без постановление.
8. На 03.12.2012 г. Гергана е пусната от съда под гаранция.
9. На 08.12.2012 г. Цветан Цветанов от телевизията обвинява съда, че пуска под гаранция „основния организатор” на международната организирана престъпна група. Цветанов иска всеки задържан да се предава на чуждата държава.

http://vbox7.com/play:fafabf9826

10. До края на януари Съединените щати мълчат.
11. Изневиделица и мълниеносно, в един ден – 31.01.2013 г., за 2 часа и 34 минути се разразяват като американско торнадо множество действия:
Посолството на САЩ иска с вербална нота екстрадиция на Гергана; Министерство на външните работи праща нотата на Министъра на правосъдието, а той – на Върховна касационна прокуратура. Тя пише постановление за арест на Гергана, праща го на ГДБОП в 11,34 часа, а тя арестува Гергана за втори път. С постановлението прокуратурата отменя акта на съда, а никоя от институциите не върши проверка на случая, както изисква законът. Защо ли?
12. На 02.02.2013 г. съдът отново пуска Гергана под гаранция.
13. Институциите пречат за защитата на Гергана – в страната и в чужбина - запорират адвокатски сметки и преводи, правят незаконни СРС-та. По всякакъв начин се стараят да я направят безпомощна.
14. На 08.05.2013 г. Гергана Червенкова за трети път е арестувана.

68 години затвор заплашват Гергана, като жертва на симулацията за лоялност към САЩ

Това не е справедливост. Нито европейска демокрация.

Сайт: http://save-gery.org
Web site http://save-gery.org
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community