Shkolla Fillore "Ramiz Sadiku" - Pejë

 —
Rating
Likes Talking Checkins
1 0
About Për të gjithë nxënësit dhe ish-nxënësit e shkollës më të mirë në Pejë, shkollës fillore Ramiz Sadiku.

Krijuar nga:
Taulant Zhubi(ish-nxënës)

Underboss:
Adelina Kovaceviq(ish-nxënëse)

other
Rroni Daci (ish-nxënës)
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this organization