Agentie De Turism Eolidi TOUR

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About PENTRU TOTI PRIETENII NOSTRI, CELE MAI NOI OFERTE ALE AGENTIEI NOASTRE.
Description EOLIDI TOUR

BRAILA, Calea Calarasilor c/c Tineretului, Nr. 64, Bl. 13, Sc. 3, Ap. 35
Tel/Fax 0040.239.700.773 Mobil: 0040.723.239.239, Mobil: 0040.720.605.277
Email: eolidi@yahoo.com, Site: www.eolidi.ro

Agentia de turism EOLIDI TOUR este o agentie de turism detailista ce promoveaza pachete de servicii turistice, în tară şi străinătate. Agentia Eolidi Tour este structurata pe urmatoarele domenii principale de activitate:
TICKETING:
Agentia noastra ofera solutii complete cerintelor clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor si emiterea biletelor pe companiile aeriene. Sietemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere. EOLIDI TOUR va ofera bilete de avion, la cele mai mici tarife din oras, pentru orice destinatie de pe glob, pentru toate companiile ce opereaza in Romania. Agentia emite pe loc atat bilete pentru companiile companiile de low-cost : BLUE AIR, WIZZ AIR, GERMANWINGS, WIND JET, EASY JET, VUELING, RYANAIR, etc, cat si pentru companiile de linie: TAROM, LUFTHANSA, BRITISH, AIR FRANCE, ALITALIA, SWISS AIR, MALEV, CSA, IBERIA, LOT, OLIMPIC , AEGEAN, CARPAT AIR, TURKISH. EOLIDI TOUR va pune la dispozitie bilete de autocar cu plecari zilnice catre : Italia, Spania, Franta, Grecia, Danemarca, Anglia, Austria, Germania, Tarile Nordice.
TURISM INTERN:
Gestionam un numar impresionant de contracte cu hoteluri in toate orasele din tara, litoral si montane cu tarife foarte avantajoase. Ofertele noastre de vacanta sunt variate adaptandu-se pentru orice venit si orice destinatie.
EOLIDI TOUR va ofera sejururi pe litoralul romanesc, la munte, in Delta Dunarii, agroturism, turism balnear.
TURISM EXTERN:
Oferim pachete turistice cu avion cursa de linie sau charter, autocar pentru grupuri, dar si individuale. Suntem colaboratorii marilor touroperatori romani, specializati pe produsele pietelor externe solicitate de catre turistii din Romania, precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franta, destinatii exotice, Asia, America si Africa.
EOLIDI TOUR va ofera :
Circuite turistice Italia, Turcia, Elvetia, Croatia, Spania, America;
Vacante exotice in Mauritius, Indonezia, Jamaica, Maldive, Malaysia, Cuba, Seychelles, Singapore, Thailanda;
City Break-uri in Amsterdam, Copenhaga, Lyon, Paris- Disneyland, Atena, Dubai, Madrid, Praga, Bangkock , Moscova, Roma, Barcelon, New York, Sankt Petesburg, Bruxelles, Venetia,Paris, Londra, Cairo, Viena;
Programe sociale pentru seniori in Spania, Cipru, Bulgaria, Italia, Israel;
Vacante de Craciun 2011 la Viena( autocar sau avion) sau Praga , in Israel, Laponia, Piata de Craciun la Viena, Budapesta sau Praga , Turul pietelor de Craciun in marile capitale europene.
Revelioane 2012 in Romania, Austria, Grecia, Bulgaria, Metropole europene, Africa si zona Mediteranei, Orient( Dubai, Thailanda, Sydney, Singapore, Malaezia), Revelioane exotice( Republica Dominicana, Mauritius, Thailanda, Cuba)
Vacante la sky in Europa, sezon 2011-2012 in Bulgaria, Austria, Franta, Italia, Slovacia, Slovenia.
TURISM DE AFACERI:
EOLIDI TOUR se implica in organizarea de evenimente bussines : congrese, conferinte, cocktailuri, aniversari de firma, lansari de produse, in diverse zone ale tarii. Va invitam la sediul nostru pentru a va alege cea mai buna oferta pentru vacanta dumneavoastra sau pentru a achizitiona un bilet de avion la cel mai bun pret din oras. Contacteaza-ne acum pentru a va transmite cea mai buna oferta .
Phone 0720605277
Web site http://www.eolidi.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this tours / sightseeing