Vitalka

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 3
About (P)ostanite vitalne! Na naših napravah boste vadile brez muk in potenja. Primerno za vse starosti in tudi za tiste z manj kondicije.
Description Smo prvi in edini center v Sloveniji, ki ponuja specializirano vadbo na napravah Powertone Shapemaster. Shapemaster je podjetje, ki se več kot 20 let ukvarja z razvojem in trženjem tovrstnih naprav, ki jih uvrščamo v kategorijo motorizirane vadbe. Njihove naprave se nahajajo na vseh kontinentih, več kot 5000 zadovoljnih lastnikov wellness centrov se pohvali z odličnimi rezultati in predvsem zadovoljnimi strankami.

Naše edinstvene naprave vam bodo pomagale, da boste brez muk in potenja prišle do boljše postave, počutja, večje gibljivosti in mišične moči. Zamislite si vadbo, ki traja le 30 minut, kjer lahko vadite z vam prilagojeno hitrostjo, kjer se ne boste namučili, pa vendar boste čutili rezultate.Gre za enostavno, zabavno, nežno vadbo, primerno za vsakogar, ne glede na starost ali kondicijo. No, čisto za vsakogar ne, kajti center je samo za ženske. Zaenkrat! Če bodo naši moški zelo prosili, morda naredimo še kakšnega za njih.
Phone 041, 752-309
Web site http://www.vitalka.si/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this club