Fabrica de Case

 —
Rating
Likes Talking Checkins
9 0
About FABRICA DE CASE( www.fabricadecase.net ) reprezinta brandul, sub care Hiparion Invest propune un sistem constructiv inovator, capabil sa fie adoptat la orice fel de proiect si realizat în orice locatie din România si chiar peste granite.
Mission Viitorul in constructia caselor private este structura metalica. Va prezentam doar cateva argumente care sustin acest lucru.


1.Sistemul permite construirea caselor chiar si cu cele mai indraznete viziuni arhitecturale, fiind compatibil cu orice proiect ce prevede o inaltime maxim? de P+E+M. Sistemul constructiv nu impune nici o restrictie invelitorii, permitand astfel construirea unor case cu aer traditional, mediteranean, de munte sau oricum altfel, raspunzand cu brio oricarei optiuni a clientului.


2. Constructia este realizata pe un schelet foarte rezistent ?i elastic, din otel, umplut cu material termoizolant, delimitat atat pe exterior cat si pe interior cu un material rigid (OSB), peste care se aplica polistirenul cu tencuiala decorativa in exterior si placa rigips cu finisajele aferente pe interior.

3. Este o solutie supereconomica in privinta cheltuielilor de incalzire, avand un sistem de termoizolatie de 2-3 ori mai eficient decat constuctia de zidarie astfel costurile se pot diminua cu 30-50%.

Ex. O casa pe structur? metalica, cu o grosime a peretilor exteriori de 30 cm, are izolatie termica echivalenta a unui zid de caramida Porotherm cu λ=0.24 W/m2K de 130 cm grosime!

Vata bazaltica are foarte bune proprietati de acustica si izolare fonica. Astfel acest material imbunatateste calitatea vietii separand casa de zgomotul strazii.
Phone Reprezentant : 0743408208 , 0725647111 Adresa mail: francisc_molnar@yahoo.com
Web site www.fabricadecase.net
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this industrials