Bruno & Eni Travel

 —
Rating
Likes Talking Checkins
23 16
About Tel/Fax+355 4 2371339 ;
Mob: +355689074444
www.betravel-al.com
e-mail :brunoenitravel@yahoo.com
Blv "Bajram Curri " (prane Drejtorise se Pergjithshme se Policise )

Description Bruno&Eni Travel lindi ne qeshor te 2012.Fillimisht u fokusuam ne transportin mbare Europes.Me pas deshira per ofrimin e nje sherbmi sa me te plote na nxiti per ta zgjeruar me tej aktivietin tone.
Mission Misioni yne eshte ofrimi i nje sherbimi sa me korrekt dhe sa me cilesor.
Phone +355689074444+355684040146
Web site www.betravel-al.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this travel / leisure