Sinkro.com

 —
Rating
Likes Talking Checkins
655 0
About Posjetite našu web stranicu:www.sinkro.com
Description Sinkro d.o.o., Put Famosa 38., 71000 Sarajevo
www.sinkro.com
Sinkro d.o.o. je osnovan 1997 i ubrzo je postao lider u prodaji repromaterijala i štofova za proizvodnju namještaja. Sada sa ponosom ističemo da imamo i vlastitu proizvodnju namještaja u kojoj zapošljavamo 150 radnika među kojim i dvadesetak mladih visokoobrazovanih stručnjaka koji sebi zarađuju pristojne plate. Svi su radnici prijavljeni, doprinosi im se izmiruju na vrijeme, a državi plaćamo poreze. Namještaj koji proizvodimo u fabrici od 20.000 m2 se većinom izvozi u 25 zemalja Evrope i svijeta, tako da se namještaj proizveden u našoj fabrici, kupuje i u Parizu, Beču, Kopenhagenu kao i u dalekoj Estoniji i Libiji. Već tri godine izlažemo na 8 evropskih sajmova u Njemačkoj, Turskoj, Francuskoj, Belgiji... Na sajmu namještaja u Beogradu smo ocijenjeni kao jedan od najboljih štandova ikada. Proizvodnjom i prodajom kvalitetne robe radimo na podizanju ugleda BiH u inozemstvu. Na stranim sajmovima se ponašamo kao naša reprezentacija u fudbalu, izgaramo i ostavljamo srce na terenu, što nam je već donijelo ozbiljan respekt i prepoznatljivost na evropskom tržištu namještaja. Uprkos svim problemima Sinkro je jedan od dokaza da se može uspješno poslovati i u našoj zemlji.
„Pored svih problema smatramo da se može dobro poslovati, ali se mora uložiti maksimalan trud i napor, i molim vas da svi radimo više. Mi, naravno, znamo da je situacija jako loša, kriza je ozbiljna i zahvalni smo za svaki novi posao koji sklopimo i realizujemo. Ovim vas putem pozivamo da nas posjetite u našem novootvorenom salonu namještaja u Hrasnici, Put Famosa 38., naglasio je Omar Kuštrić, direktor Sinkra“.
U širokoj lepezi proizvoda koji su izloženi u našem novootvorenom salonu, posebno smo ponosni na modele potpuno razvijene u našem kreativnom i produkcijskom timu. Također je bitno napomenuti da se u našem asortimanu nalaze modeli koje nudimo našim internacionalnim partnerima. Sve modele možete pogledati u našem salonu po najpovoljnijim diskontnim cijenama koje se mogu naći na BiH tržištu.
Phone +387 33 470 424, Fax.: +387 33 463 684
Web site www.sinkro.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this tools / equipment