Inside Studio

 —
Rating
Likes Talking Checkins
73 0
About Design interior & Mobilier Made in Italy www.insidestudio.ro
Description Cu pasiunea și experiența profesională acumulate pe parcursul a 17 ani de studii de specialiatate și practică în domeniul artelor vizuale, dintre care ultimii 7 ani fiind dedicați exclusiv designului interior și proiectării de mobilier, concepem pentru clienții nostri spații unice, amenajate unitar, în conformitate cu viziunea lor, echilibrate și gândite în detaliu, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional. Pentru că procesul de design presupune atât o preocupare reală față de cerințele clienților cât și un parteneriat de cursă lungă cu aceștia, reușim să găsim cea mai bună soluție împreună, prin servicii personalizate de design, concretizate într-un proiect de design și în mobilierul și accesoriile care vin în completarea proiectului.

Clienții noștri sunt fericiți să constate că prin procesul de design adăugăm valoare spațiilor pe care le concepem anume pentru ei, iar acestea le reflectă stilul individual și le evidențiază personalitatea. Tratăm cu atenție și responsabilitate fiecare detaliu al proiectelor noastre, perfecționismul fiind cea mai puternică trăsătură de caracter care ne definește și ne diferențiază. Pentru ca suntem motivați constant de dorința de a excela în ceea ce facem, fiecare proiect nou este considerat o provocare și este tratat cu entuziasm, iar aceasta energie creatoare reprezintă pentru noi ingredientul secret al fiecărei amenajări de succes.

Fiind reprezentanți în România a peste 100 de branduri italiene de mobilier și accesorii conexe (bucătărie, living, dormitor, baie, birou, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, gresie, parchet, etc), satisfacem chiar și cele mai sofisticate cerințe de design. De asemenea venim și în întâmpinarea clienților care doresc mobilier produs la comandă în România, oferindu-le atât proiectarea mobilierului din pal, lemn, MDF vopsit lucios sau mat, cât și direcționarea către cei mai buni dintre partenerii noștri din sfera mobilierului la comandă.

Produsele și serviciile pe care le punem la dispoziția Dvs. acoperă toate aspectele unei amenajari interioare:

PROIECT DE DESIGN

• Releveu, propuneri de compartimentare/planuri cu funcționalitatea spațiilor

• Propuneri stilistice și cromatice

• Propuneri mobilier, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, accesorii, obiecte decorative

• Planuri 2D cu poziționarea mobilierului

• Concept de design interior prezentat prin simulări virtuale 3D fotorealiste.

• Planșe tehnice de design interior (planse cu poziționarea legăturilor electrice, a obiectelor sanitare, a corpurilor de iluminat, poziționarea plăcilor de gresie/faianță, tavane false, alte detalii, etc)

• Proiectarea mobilierului ce urmează a fi realizat la comandă.

• Verificarea implementării planșelor tehnice în spațiul amenajat.

• Consultanță de design pentru spațiul amenajat, pe perioadă nedeterminată.

MOBILIER

• Mobilier din Italia, (clasic, modern, eclectic etc) pentru – living, dining, bucătărie + electrocasnice, baie, dormitor, dressing, birou, exterior, mobilier și accesorii pentru spații publice,

• Mobilier la comanda, produs in Timisoara (pal, lemn, MDF vopsit lucios sau mat)

ACCESORII SI FINISAJE

Corpuri de iluminat, covoare, tapet, obiecte sanitare, baterii, gresie, faianta, parchet
Web site www.insidestudio.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this home decor