НПЦРиЗ/Елена

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About страница за презентиране и директни продажби
Description Защо трябва да изберете продуктите с пептиди на НПЦРЗ?
Продуктите с пептиди са отлична профилактика или решават здравословни проблеми, а биорегулатори са без аналог в света. Те са изключително въздействащи, без противопоказания. Могат да се ползват кратко време /от 10 дни до 3 месеца, препоръчително 2-3 пъти в годината/. Пептидите могат да се приемат, заедно с медикаменти.
Продуктите са дело на руски военни лекари от ВМА начело с проф. Хавинсон. Интересен факт е, че всички други фирма за добавки се представляват от търговци, докато екипа създал пептидите презентира и промотира продуктите си сам, на изключително професионално ниво.
Продуктите са на изключителна цена. При сравнителния анализ, който направих между 10-тина фирми за добавки, не открих по-достъпни цени.
Представителството в България има изключителна социална политика. Ние предлагаме безплатен транспорт на всеки наш клиент, ползващ продукти на стойност до 140лв, за цялата страна. Склада разполага с пълната гама каталожни продукти, клиентските доставки се изпълняват от куриерска фирма Еконт от днес за утре.
Клиент на нашите продукти се става с проста и безплатна регистрация. Получавате номер, с който пазарувате, без ограничения, без условности, без задължителни пакети, ползвайки 30% отстъпка.
Всеки клиент, може да се консултира безплатно относно продуктите с представител на фирмата в склада или чрез човека препоръчал му продуктите.

Защо трябва да изберете да работите като консултант на НПЦРЗ?
Всеки човек може да бъде клиент/консултант на НПЦРЗ, без това да се отразява на другите му дейности. Консултантът също се регистрира като клиент и има всички негови права.
Склада в България не е разработен, няма много консултанти и можете да постигнете страхотни резултати, като рекламирате и дистрибутирате продуктите, или като набирате клиенти. Ние ще ви обучим и насърчим как да бъдете по-успешени.
При създаване на група, консултанта получава няколко вида допълнителни бонуси. Съгласно маркетинговия план имаме изискване за лична месечна активност около 40лв, за да получавате бонусите за месечен личен и групов оборот.
Група от клиенти и консултанти можете да създадете не само на територията на страната, но и в почти всички европейски страни и Канада, къдете имаме офиси.
Сериозен бизнес може да се прави без никакви вложения на средства. Продуктите се купуват при нужна, няма скъпи стартиращи пакети, няма задължителни минимални поръчки и ограничения.
Всеки месец склада предлага поне 5-6 продукта на акция, с цени доста под дистрибуторските. Акцийте са ограничени, но това е един прекрасен начин да закупите за себе си и семейството продукти за поддържане на здравето.
Фирмата поддържа т.н. онко-фонд. Всеки консултант може да стане член на фонда срещу годишна такса. Всеки член на фонда, има право да закупува онко-продуктите на специална цена, под дистрибуторската.
При желание за по-сериозна работа, фирмата позволява да организирате собствен офис или склад. Можете да направите собствен блог, сайт или електронен магазин.
За разлика от фирми-пирамиди:
- Ние не обещаваме доходи без работа;
- Ние нямаме задължителни такси и инвестиции, от които печелят основателите и първите включили се;
- Ние не искаме да печелим, ако някой друг губи парите си;
- Нашите бонуси не идват от инвестиции и членски такси на новите членове;
- Ние не толерираме агресивната политика на продажби на всяка цена;

Ние искаме да изградим мрежа от доволни и здрави клиенти! Ние искаме да дадем възможност на хора с ограничени ресурси да изградят собствен, успешен бизнес! Доверете ни се!
Линк за саморегистрацияhttp://db.npcriz.ru/reg.asp?ref=80476

Mission Презентираме пептидни продукти ,като всеки който има нужда от съответния продукт може да го поръчва директно чрез страницата или да се регистрира ,като се свърже с мен на имейл:elenagiteva@hotmail.com или да ми остави съобщение.
Phone 0884021761
Web site http://npcriz.ru/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / beauty