Acutica

Hair salon
Rating
Likes Talking Checkins
770 2200
About SALON DE FRUMUSEȚE FEMININĂ & MASCULINĂ
Description Acutica este o poveste despre frumos, care a început cu Atelier pour femme, dedicat farmecului feminin. Dar pentru că frumusețea nu are vârstă și este unisex, am creat Acutica: un salon de frumusețe feminină și masculină.

Astăzi, la Acutica, ne continuăm misiunea cu o echipă care iubește frumosul și vede în fiecare persoană o poveste despre frumos. Despre fericire și optimism, despre zâmbete și încredere. Toate acestea prin servicii de coafor, frizerie, make-up și comestică realizate cu deosebită exigență.

De ce povestea noastră poartă numele Acutica? Pentru că ne definește și ne place muzicalitatea latină a verbului a tăia.Valori
BUCURIE: Credem că lucrurile făcute cu drag aduc bucurie. De aceea, fiecare look ce poartă semnătura Acutica este realizat cu pasiune. Pentru ca rezultatul final să se asorteze cu un zâmbet încrezător.

RESPECT: Respectul pentru client începe cu respectarea fiecărei programări. Continuă cu o cafea din partea casei și se regăsește inclusiv în grija pentru un look pe care îl vei îndrăgi. Pentru că ești parte din povestea noastră.

CURAJ: Avem curajul de a a fi noi înșine: îndrăgostiți de toate formele și culorile frumosului, dar sinceri în recomandări. Pentru că ne-am propus să oferim fiecărui client un look ce pune accent pe unicitate, adaptat personalității sale. De aceea, recomandăm doar ce se potrivește.
Phone 0741742743
Web site https://www.acutica.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this hair salon