Домашни грижи

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 3
About Грижи за възрастни и болни хора, Поддържане на домакинството, Отглеждане на бебета и малки деца
Description Ние сме Бюро за социални услуги "Домашни грижи".
Дейността ни е насочена към групата потребители на социалната услуга „Домашни грижи”, предоставяна в обичайната домашна среда, което обхваща:
1. Грижи за хронично болни, инвалидизирани, както и възрастни и самотни хора.
2. Помощ при отглеждането и възпитанието на бебета, малки деца и ученици.
3. Цялостно водене на домакинството.
Екипът, осъществяващ нормалното функциониране на дружеството се състои от лекари, медицински сестри, рехабилитатори, логопеди, психолози, педагози, икономисти, юристи и социални работници.
Сдружението има за цел да идентифицира и осъществява най-високите стандарти за домашни грижи, да се насърчава обучението и развитието на физическите лица и организации, предоставящи грижи у дома.

Какво можем и сме длъжни да направим за Вас?
- Можем да Ви предоставим търсената от Вас услуга.
- Можем да Ви организираме среща в офиса или при Вас според Вашите лични предпочитания. Нашата препоръка за това е, че е хубаво първата среща да се осъществи при нас. Ние искаме да ни видите къде сме и да сте сигурни, че можете винаги да ни намерите ТАМ.
- Ние можем да защитим Вашите интереси и Вашата сигурност и безопасност при ползването на услугата „Домашни грижи”. Нашият персонал има и криминални досиета.
- Ние можем коректно и изчерпателно да дадем отговор на Всички интересуващи Ви въпроси.
- Можем да Ви предоставим поне две писмени препоръки от предишен работодател за избрана от Вас болногледачка, детегледачка или домашна помощница. Когато Вие сте първият работодател – получавате отстъпка от нашата такса.
- Можем да Ви запознаем подробно с обучението, през което преминава нашият персонал преди да започнат работа, както и по време на работата им.
- Можем да направим финансова оценка на Вашите нужди във Ваше присъствие и заедно да определим цената на търсената от Вас услуга. Какви такси ще се очаква от Вас да платите.
- Ние имаме стандартен договор, с който можете да се запознаете преди подписването му.
- Даваме възможност на всеки наш клиент или потенциален такъв, да се свърже с нас през деня извън офиса и определеният час, в случай на спешност.
- Ние имаме действащи ефективни процедури, за да отговорим на коментарите и оплакванията, така че в случай на възникващи проблеми, да се решат възможно най-бързо.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС И ЩЕ БЪДЕТЕ ПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНИ КОЛКО ЛЕСНО Е ДА СЕ ОБСЪДЯТ ВСИЧКИ ВАРИАНТИ И СЕ СТИГНЕ ДО НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС!
Phone +359888215082
Web site http://www.socialni-griji.com/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this professional services