BEST FOOD т.м. - Бестфуд ти доо

Food & beverage company
Rating
Likes Talking Checkins
3 0
About Домашен Ајвар, Пинџур и Лутеница направени според стари традиционални рецепти, Пиперки - печени и лупени, Феферони, Џем, Мармалад, Компот.
Mission Името на нашата компанија како и брендот Best food, Купувачите и Консументите секогаш да го поврзуваат со поимите за Вкусна, Квалитетна и Безбедна храна. Храна која е произведена и ги исполнува највисоките стандарди (HACCP i ISO)
Overview BEST FOOD TI is a company that processes vegetagles and fruits into glass jars and cans. Originaly established in 1991 as Trgoinzenering. Despite our local presence, our products can be found on the supermarket shelves in Australia, Canada, France, Serbia, Bosnia, Kosovo...

Бест фуд ТИ е компанија која што преработува зеленчук и овошје. Основана е во 1991 како Тргоинженеринг. Производите на се присутни во супермаркетите низ Македонија како и на пазарите ширум светот. (Австралија, Канада, Франција, Шведска, БИХ, Србија, Косово)
Phone +38932630230
Web site www.ti.com.mk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this food & beverage company