Centar za stimulaciju psihomotornog razvoja

 —
Rating
Likes Talking Checkins
16 0
About Centar je namenjen riziko bebama, deci sa cerebralnom paralizom, pervazivnim razvojnim poremecajima, sa usporenim psihomotornim razvojem...
Description Centar za stimulaciju psihomotornog razvoja prvenstveno je namenjen deci sa rizikom u razvoju ['riziko bebe'], usporenim psihomotornim razvojem, disharmonicnim psihomotornim razvojem, cerebralnom paralizom, pervazivnim razvojnim poremecajima, ADD/ ADHD-om, sa problemima lokomotornog sistema, osnovan od grupe roditelja u saradnji sa Dr Aleksandrom Ivancic i strucnih saradnika iz oblasti medicinske rehabilitacije.
U Centru, rad sa malisanima baziran je na visokim standardima inovativnog pristupa lecenja i pomoci deci po ugledu na svetske standarde. Nakon Thera Suit programa zapocetog u Novom Sadu http://www.therasuitsrbija.org/ omogucen je nastavak terapija u Beogradu po programu rada Dr Ivancic. Pored Thera Suit programa u nastavku rehabilitacije nudimo i tretmane uz primenu Lasera sa ciljem integracije primitivnih refleksa, kineziterapiju, fizikalne vezbe, kranio-sakralne tretmane, rad sa logopedom, defektoloski, somatopedski tretman, stimulaciju psihomotornog razvoja, reedukaciju psihomotorike i savetodavni rad sa roditeljima.
Web site http://therasuitsrbija.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / medical / pharmaceuticals