Topceni.mk

 —
Rating
Likes Talking Checkins
13 0
About Супер зделки.Супер попусти.
Description Реномираниот сајтTOPCENI.MK е сајт кој нуди бесплатна реклама на фирми и компании кои ги нудат своите производи и услуги по намалена цена(за одреден период),односно со попуст.Единствен услов е 25 % маржа на продадените производи и услуги,доколку зделката е успешна.
Побарајте не и предложете зделка на:
кон.тел.077 816 350 или на
e-mail:topceni.mk@gmail.com
Phone 077 816 350
Web site http://topceni.mk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this company