Awalilah.com

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About http://awalilah.blogspot.com/ Sepiro gedhene sengsoro yen tinompo amung dadi cobo. Eling gariseng yo mung kagungane Allah Rabbul Izzati.
Description Bebasan urip mung mampir ngombe .
Ora mangerteni Wiwet lan pungkasane.
Kabeh wes di jatah lan ora biso di bantah.
Abot enteng kari sing nyonggo.
Akeh sitik Kari sing nerimo.
Ojo Ngresulo ing njero dodo .
Ojo Gelo yen ora kegawan bondho.
Dudhu arto sangune sedo .
Dudhu kereto kunci kanggo bukak lawange swargo.
Manembahing mituhu ugo eling marang Gusti kang ngelar bumi.
Ugo ngarepne dalan kamulyan ndhonyo lan akherot.
Pedot tali gantunge iman sebab kahanan lan rayune sayton.
Rontok kembange islam amargo banyuneng maksiat lan kemungkaran.
Sepiro gedhene sengsoro yen tinompo amung dadi cobo.
Eling gariseng yo mung kagungane Allah Rabbul Izzati.
manunggal lan nyawijineng iman klawan islam iro dadekne padange pikiran lan jembare ati.
Web site http://awalilah.blogspot.com/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business