Zeolit Macedonia

Non-governmental organization (ngo)
Rating
Likes Talking Checkins
4 0
About
FOUNDER PARTNER LAVA VITAE MACEDONIA
todorovski.lavavitae@gmail.com
Description Зеолит е минерал кој настанал со мешање на вжештената лава со морската солена вода.
Благодарејќи на неговата изворедна способност за апсорпција на отровите зеолитот денес се смета за најсилен детоксикатор и чувар на имунитетот на организмот.
Ги апсорбира штетните материи кои ја трошат енергијата, како тешките метали (олово, жива, кадмиум и цезиум) и отровните материи како амониум и ги исфрла од телото по природен пат.
Phone <<not-applicable>>
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this non-governmental organization (ngo)