Tahograf - evidencija

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About Tahograf - analogni i digitalni, sustav za evidenciju radnih aktivnosti vozača i izradu AETR potvrda za Windows OS.
Description IB.Taho - hrvatski proizvod - programski sustav za evidenciju radnih aktivnosti vozača. Namijenjeno autoprijevoznicima i tvrtkama koji se bave uslugama obrade i vođenjem evidencije radnih aktivnosti mobilnih djelatnika. Stalni razvoj i nadogradnje novim korisnim funkcijama po željama naših kupaca! Podrška za analogne i digitalne tahografe! Usluga vođenja evidencije o aktivnostima mobilnih radnika.

Podrška za:
* analogni tahograf (taholistići, digitalizacija bez posebne opreme - samo uredski skener)
* digitalni tahograf (digitalne kartice vozača, čitanje bez posebne opreme - korištenjem standardnih smartcard čitača koje već možda koristite za internet bankarstvo)
* izradu AETR potvrda
* analizu prekršaja i aktivnosti vozača
* izradu i ispis raznih oblika izvještaja...

U ponudi su četiri verzije sustava:
Standard - vođenje evidencije u jednoj tvrtki, neograničen broj vozila i vozača
Ultra - vođenje evidencije za više tvrtki (uslužno), neograničen broj tvrtki, vozila i vozača
Mini - ograničeno vođenje evidencije u jednoj tvrtki - do 6 vozača i 10 vozila
Mikro - za male/samostalne vozače, do 2 vozača i 2 vozila
Mission Ponuditi domaće rješenje hrvatskim tvrtkama i tvrtkama u regiji (govorno područje + aktualno približavanje EU i preuzimanje propisa vezanih uz radne aktivnosti vozača).

Za manje tvrtke u ponudi Mini izdanje, ograničeno na 6 vozača i 10 vozila u evidenciji. Dugoročno najpovoljnije rješenje (jednokratni trošak bez skrivenih naknadnih troškova i godišnjih naknada).
Overview Tvrtka INTER-BIZ iz Varaždina 2011. je svoju ponudu softvera i usluga proširila i na autorski razvijene sustave za evidenciju radnih aktivnosti vozača i praćenje korištenja tahografa. Jedina tvrtka u Hrvatskoj koja samostalno razvija taj tip proizvoda.

Osnovni poticaj razvoju naša je suradnja s autobusnim i drugim autoprijevozničkim tvrtkama, koje su osim osnovnih poslovnih rješenja željele zaokružiti svoje poslovanje upravo našim softverskim rješenjem. U konačnici, razvijen je IB.TAHO kao kompletno rješenje za rad s analognim i digitalnim tahografima.
Web site http://tahograf.com.hr
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this product / service