Studio BREAK A LEG

 —
Rating
Likes Talking Checkins
406 332
About Танцувај со најдобрите! Повеќекратни Национални шампиони и Светски финалисти.
Description Студио Брејк а Лег е најдобриот и најтрофејниот танцов клуб во Македонија , актуелен Шампион во Модерни Танци во сите старосни категории.
Најголеми успеси на Брејк а Лег во светски рамки се:

*5-то Место на Светско Првенство 2010 (Германија, во конкуренција на 50 екипи од 40 земји)

*6-то и 9-то Место на Светско Првенство 2011 (Австрија, во конкуренција на 39 земји)

*СВЕТСКИ ЈУНИОРСКИ ВИЦЕШАМПИОНИ - Светски Куп 2011 (Хрватска)

*Европско Првенство во Словенија (Јули 2012):
5-то Место категорија Деца
6-то Место категорија Јуниори
13-то Место категорија Сениори

*Светско Првенство , Германија 2012 - 6-ТО МЕСТО категорија ХИПХОП ГРУПИ

ДОЈДЕТЕ И ТАНЦУВАЈТЕ СО НАЈДОБРИТЕ!!! *******БРЕЈК А ЛЕГ ********
Phone 38978238591
Web site http://www.studiobreakaleg.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this club