Weleda Hrvatska

 —
Rating
Likes Talking Checkins
14 12
About Dobrodošli u Weledu!
Description Mi smo farmeri. Radimo na zemlji, pratimo vremenska izvješća i analiziramo PH kiše. Sigurno niste pomislili na tu sliku kada vam na um padne kozmetička kompanija, ali WELEDA nije vaša tipična kozmetička kompanija. U Weledi, ljepota nije nešto što je stvoreno u laboratoriju, nego dolazi direktno iz naših žetvi. Brižno i pažljivo. Sa ljubavlju. I sasvim sigurno bez pesticida i kemikalija. Ti sastojci nam nisu dragi. Gotovo 90 godina, pokazali smo da priroda može nahraniti a zemlja liječiti. Zbog toga uzgajamo naše organske ruže za vaš blistav mladenački sjaj kože. Skupljamo zlatne cvjetove arnike kako bi se pobrinuli za modrice i bolove. Svaka naša žetva Biodinamičkog nevena brine se za ugodu i zdravlje novorođenčadi i za davanje samopouzdanja njihovim novopečenim opreznim roditeljima.
Mi sijemo i održavamo 135 hektara biodinamičkih vrtova. Ali u stvarnosti ono što naše žetve donose jeste ljepota. Weledina priča počinje 1921. godine sa nečim pod nazivom antropozofija. Ovaj pokret, nastao iz učenja filozofa dr. Rudolf Stainera, ohrabruje nas da gledamo naše tijelo, um i duh kao suštinski povezane sa našim svijetom u jednom cjelovitom sustavu.
Dr. Rudolf Stainer, punim imenom Rudolf Josip Lovro Steiner rođen je u hrvatskom naselju Donji Kraljevec. Od mladosti je bio očaran matematikom, proučavao je filozofiju i psihologiju, neprestano zaokupljen otkrivanjem istine pomoću filozofije. Stainer, zajedno sa dr. Itom Wegman, uz tim predanih znanstvenika i doktora upotrijebili su ovu filozofiju kako bi proširili svoje medicinsko znanje i brigu, te pacijentima pružili kompletnu podršku za njihove potrebe. Razumjeli su da ljudsko tijelo ima iznimnu sposobnost regeneracije, ali mu je ponekad potrebna pomoć. Imajući to na umu, razvili su individualni pristup zdravstvenoj njezi koristeći prirodne sastojke koji holistički mogu raditi i potpomagati naše tijelo na putu ka izlječenju. Tako nastaje Weleda- nazvana po keltskoj božici mudrosti i iscjeljenja. Weleda vam i 90 godina nakon nastanka donosi čistu prirodu u svakom proizvodu. Za njegu vaše unutrašnje i vanjske ljepote.
Phone +385 1 3460 910
Web site http://www.weleda.de/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / beauty