Fc Juventus Club Albania

Sports team
Rating
Likes Talking Checkins
31 0
About Synimi i kesaj faqe eshte qe te mblidhen te gjithe juventinat shqiptare ne menyre qe te trajtojme se bashku me te rejat rreth ekipit tone te zemres dhe te kujtojme kohet e lavdishme dhe heronjte bardhezinj ne vite. Na ndihmoni duke e shperndare kete faqe
Description Synimi i kesaj faqe eshte qe te mblidhen te gjithe juventinat shqiptare ne menyre qe te trajtojme se bashku me te rejat rreth ekipit tone te zemres dhe te kujtojme kohet e lavdishme dhe heronjte bardhezinj ne vite. Na ndihmoni duke e shperndare kete faqe
Phone Telefoni
Web site Website
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this sports team