Продавница за обувки Авелино - Кавадарци

 —
Rating
Likes Talking Checkins
20 7
About Најпознатата продавница за детски обувки во Тиквешијата
Description Располагаме со најширок асортиман на детски чевли, патики, сандали, влечки... за сите сезони и пригоди.
Повелете

Локација:
ул. Цано Поп Ристов бр.5
(до Старата автобуска станица)
Phone 043, 550-614
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this shopping / retail