VanityDental Clinics - Estetica dentara & faciala

 —
Rating
Likes Talking Checkins
4 133
Description Clinica de medicina dentara VanityDental abordeaza toate specialitatile medicinei dentare oferind tratamente complete si complexe, punandu-va la dispozitie o gama variata de tehnici si materiale dentare de ultima generatie care sa va satisfaca orice nevoie sau dorinta. Clinica este orientata catre sanatatea dentara a pacientilor nostri, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre dumneavoastra.
Astfel, VanityDental a creat programul pentru intreaga familie, program prin care toate resursele (tehnologice, practice, didactice, umane, financiare) sunt exploatate in scopul inlaturarii fricii si diminuarii, pana la disparitie, a durerii din cadrul proceselor de tratament dentar. Aplicam aceste principii in toata gama noastra de servicii si le regasim cu precadere in implanturi, reconstructii si optimizari protetice, toata gama de lucrari dentare , chirurgie dentara, aditii de os, endodontie, parodontologie, estetica dentara, etc..
Scopul nostru este simplu: sa va oferim un aspect cat mai sanatos, mai atractiv si mai natural care sa va imbunatateasca increderea in dumneavoastra, tocmai de aceea VanityDental si-a marit lista serviciilor oferite, utilizand cele mai avansate tehnologii si cele mai sigure tehnici al metodelor estetice dentare cat si faciale minim invasive, nechirurgicale.
Clinica noatra va ofera tratamente cu acid hyaluronic:
• Accentuarea formei naturale a buzelor
• Ridicarea colturilor exterioare ale gurii, pentru obtinerea unui look optimist
• Corectarea ridurilor superficiale
• Inaltarea liniei superioare a buzelor, pentru un aspect mai indraznet
• Marirea buzei inferioare, pentru un look senzual
• Marirea pronuntata a buzelor (in special buza superioara) , pentru un look provocator

Comunicarea cu pacientul este unul dintre punctele noastre forte. Un pacient informat si educat intelege procesele si etapele necesare (de exemplu in implantul dentar sau ortodontie cand tratamentul presupune mai multi pasi si un termen indelungat).
Phone +40740208335
Web site http://vanitydental.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this hospital / clinic