D.S.D "Tome Stefanovski" *СЕНИЧ* <3 mmm....Mi BuDi UbAvI SpOmEniiii

Community
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Aјде да видиме колку не има!!! Групата е за сите што некогаш биле таму, сеуште се, па и во иднина сакаат да бидат во Сенич ***** =)
Mission НЕМА :))))))
Overview СЕНИЧ***** некогаш беше средношколски, од неодамна и студентски дом. На сите нас буди спомени, на некои убави, на други не. Како и да е сите ќе го паметиме по нешто =) некој по воспитувачи, други по портири, трети по остварени или неостварени љубовииии :)
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community