Auto Lux Rent A Car Kosovo

Car rental
Rating
Likes Talking Checkins
215 246
About Auto Lux rent a car " Kosovë "
+37744 488 666 ; +37744 399 395 ; +377 44 566 668 Web :
www.autoluxrentacar.com
Description Me një eksperiencë të gjatë prej vitit 2002 me një staf të specializuar dhe me produktet më të mira me më shum se 100 makina në dispozicion të gjitha makinat 2012/2014 , përkushtimi jonë për ju është i pa lodhshëm .
Zgjedhja më e mirë...

www.autoluxrentacar.com
Phone 0037744399395
Web site http://www.rentacarautolux.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this car rental