Nifty Modest Hijab

 —
Rating
Likes Talking Checkins
5 5
About Kepakaran kami adalah menyediakan hijab dari material dan design yang premium dengan harga mampu milik <3
Description UNTUK TAMPIL LEBIH ANGGUN, BERKEYAKINAN DAN MENUTUP AURAT MENGIKUT KEHENDAK SYARAK. KAMI ADALAH PILIHAN YANG TEPAT UNTUK ANDA MEMILIH TUDUNG YANG TERBAIK, BERKUALITI TINGGI, LABUH , SOPAN, ANGGUN DAN BERGAYA.

Kepakaran kami adalah menjadikan wanita muslimah yang bertudung tampak lebih anggun dengan memenuhi kehendak syarak, kami menawarkan lebih banyak pilihan kpd anda ;) Kami menghantar barangan tempahan anda setiap hari ke muka pintu ofis atau rumah anda.

Cara mudah dgn membeli online bersama NIFTY MODEST HIJAB untuk tempahan smskan nama, alamat , kod dan kuantiti ke 016 423 3995 tq :)

SEMUA TEMPAHAN READY STOK HENDAKLAH DIBAYAR SEBELUM 3 PTG SETIAP HARI DAN KAMI POS PADA HARI YANG SAMA.SEKIRANYA PEMBAYARAN DIBUAT SELEPAS PUKUL 3 PTG KAMI AKAN MENGHANTAR KEPADA ANDA PADA HARI BERIKUTNYA TQ :)
Mission Memasarkan tudung-tudung NIFTY MODEST HIJAB ke peringkat antarabangsa termasuk menambahkan produk-produk jenama NIFTY MODEST HIJAB yang lain .

Misi utama ialah memberikan pilihan pelbagai fesyen untuk wanita menutup aurat dengan lebih sempurna :)
Overview Kepakaran kami adalah memberikan kemudahan kepada wanita muslimah di luar sana untuk mendapatkan pilihan fesyen pelbagai design hijab instant dan shawl yang Anggun Bersyariat Indah Terpelihara mengikut peredaran zaman. Nifty Modest Hijab ialah jenama tudung premium dengan membawa motto " Premium Hijab with Affordable Price" :)

Sehingga sekarang Nifty Modest Hijab pernah mendapat jemputan untuk bersama-sama menyertai KARNIVAL RAUDHAH DI HATIKU TV9 setiap tahun, kami juga menyertai KARNIVAL anjuran AOR FESTIVAL ( Kesatuan Kreatif Kedah ). In sha Allah Nifty Modest Hijab akan terus memperjuangkan design-design tudung labuh pelbagai fesyen yang memenuhi keperluan wanita dan memastikan semua design adalah menutup aurat dan mengikut syariat :)
Phone 0164233995
Web site http://niftymodesthijab.squarelet.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this company