D'Qaseh Boutique

 —
Rating
Likes Talking Checkins
29 75
About D'Qaseh Boutique Official Facebook Page. We are an Islamic (women & kids clothing suppliers) based in Malaysia. www.dqasehonline.com or whatsapp 0176129110
Description D'Qaseh Boutique ditubuhkan pada tahun 2009 dan berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM No pendaftaran JR0005063-P) oleh Puan Azwin binti Abdullah.

Tercetusnya idea untuk memasarkan koleksi pakaian di D'Qaseh Boutique secara 'online' adalah untuk membantu serta menawarkan kepada jelitawan seperti anda di seluruh Malaysia yang sentiasa sibuk dengan urusan seharian dalam memilih busana anggun dan mempersona. Pada peniaga/individu yang berminat untuk menjadi ahli serta membuat belian secara borong, sila ke 'JOOM BORONG' .

www.dqasehonline.com

Untuk mereka yang baru mengenali D'Qaseh Boutique, kami menawarkan pelbagai pilihan busana muslimah serta pakaian & aksesori untuk kanak-kanak (lelaki/perempuan) yang berkualiti dengan harga yang berpatutan. Dalam masa yang sama, D'Qaseh Boutique juga sentiasa berusaha memberikan servis yang terbaik untuk para pelanggan semua.

D'Qaseh Boutique mengalu-alukan kedatangan anda untuk melayari 'online fashion store' kami serta berbelanja secara atas talian dengan mudah & selamat dan kepada jelitawan yang berkesempatan ataupun lebih selesa untuk 'walk in' ke D'Qaseh Boutique, kunjungi :

D'QASEH BOUTIQUE
No 23 Pusat Perdagangan Sulaiman
Jalan Sulaiman
84000 Muar Johor
(Berdekatan TNB Muar)
ISNIN - SABTU
9.30PAGI - 6.00PETANG

===============

Mencari telekung untuk ke tanah suci atau sebagai hadiah kepada bakal tetamu Allah?

Telekung Project - Inspired by D'Qaseh Boutique menyediakan pelbagai pilihan telekung bersama kain sesuai untuk keselesaan anda.

LIKE PAGE > www.facebook.com/DQTelekungProject

SMS/Whatsapp 017 6129 110
Follow Instagram kami :
@telekungproject
@dqasehonline

www.dqasehonline.com
Phone 0176129110
Web site http://www.dqasehonline.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business