Auvesta Edelmetalle AG Iasi-Real Gold Market

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Planul de economii în metale preţioase oferit de Auvesta facilitează cumpărătorului privat să achiziţioneze aur şi/sau argint (999,9) începând cu sume de la 10 Euro/lună.
http://www.auvesta.ro/
Description Planul de economisire în metale preţioase vă oferă, prin intermediul unor contribuţii lunare egale, posibilitatea de a vă constitui pe termen lung un depozit de metale preţioase, independent de preţul aurului sau al argintului, o avere în metal preţios fizic pur (999,9)

Efectuând plăţi regulate profitaţi de aşa numitul efect al costului mediu, adică, în cazul scăderii cursului puteţi cumpăra mai mult aur sau argint pentru aceeaşi sumă.

În cazul în care preţul aurului şi al argintului creşte, puteţi să achiziţionaţi pentru aceeaşi sumă de bani o cantitate mai mică de metale preţioase, în timp ce atunci când preţul scade, puteţi achiziţiona o cantitate mai mare.

Astfel nu sunteţi atât de expus fluctuaţiilor de curs.


Datorită faptului că în cazul planului de economisire în metale preţioase de la Auvesta dumneavoastră vă determinaţi durata contribuţiilor lunare, şi datorită faptului că depozitul online de metale preţioase este administrat în grame, la sfârşitul perioade de achiziţie veţi putea beneficia un curs mediu de cumpărare pe gram.


Posibilitatea dinamizării (poate fi activată oricând)

Pentru a contracara riscul de pierdere a puterii de cumpărare, Auvesta vă oferă posibilitatea de a adapta periodic contribuţiile lunare cu 3% sau 5%.
Mission La Auvesta puteţi achiziţiona metale preţioase fizice, aur şi argint (999,9) în condiţii de achiziţie avantajoase, instituţionale.

Metalele preţioase dobândite de dumneavoastră vor fi depozitate în trezorerii de mare siguranţă.

Puteţi să achiziţionaţi de la Auvesta argint şi metale albe fără TVA,
dacă le stocaţi în antrepozite libere scutite de taxe vamale (de ex. Elveţia).
Auvesta şi-a stabilit drept obiectiv să vă ofere un sistem comod de a achiziţiona metale preţioase, pe care să le depozităm pentru dumneavoastră şi pe care să le puteţi vinde în orice moment la preţul actual.
Phone 0722391945
Web site http://auvesta.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this consulting / business services