Famous Art

 —
Rating
Likes Talking Checkins
67 25
About http://revista.famousart.ro
http://www.famousart.ro
Companie de teatru, acrobație și jonglerie
Description Noi vedem arta asemenea unui sincron al respiratiilor noastre,un ritm cardic la unison ce adaposteste oameni simpli cu acelasi vis sub numele de Famous !
Totul a inceput din dorinta de a ne exprima si de a aduce un plus de culoare intr-o paleta monotona pe care o numim "viata". Astfel in septembrie 2006 am adus pe scena un autentic dans teatral "cu" marionete, inducand publicul intr-o lume unde cadenta ceasului era pasul principal al coregrafiei.
De atunci pana in prezent, ne-am propus sa va oferim portia de entertainment, aducand in lumina reflectoarelor spectacole de mima, pantomima si cu repertoriu special: momente de acrobatie, jonglerii, barmani jongleri, magie, animatie, fachirism, coregrafii cu poi, animatori, statui vii, personaje de poveste, zane, pirati, mos craciuni si show-uri dinamice si amuzante cu catalige speciale pentru sarituri.
Specializarea noastra am dezvoltat-o pe mai multe directii, insistand si pe cea de petreceri copii unde avem special pregatit momente cu clovni veritabili de circ ce stiu sa faca arta dintr-un simplu balon, dand orice forma ceruta, stiu sa jongleze diferite obiecte, sa mearga pe monociclu si sa distreze invitatii indiferent de varsta prin jocurile si magiile lor.
De ce Famous? pentru ca reprezentam o necesitate, o reusita si nu in ultimul rand condimentul principal al petrecerii dumneavoastre!
Overview http://revista.famousart.ro
http://www.famousart.ro
Companie de teatru, acrobație și jonglerie
Phone 0749 FAMOUS
Web site http://www.FamousArt.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this arts / entertainment / nightlife