Forumi per Mbrojtjen e Trashegimise Kulturore

 —
Rating
Likes Talking Checkins
210 0
About Forumi është një grupim vullnetar intelektualësh dhe aktivistësh publikë të bashkuar përtej bindjeve politike për të mbrojtur trashëgiminë kulturore
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community