Kennel's Favourite

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Hrana uscata, complet echilibrata pentru caini
Description toate tipurile de hrana Kennel's Favourite:
Hrana uscata Kennel’s Favourite 21% Expanded premium pentru caini adulti de toate rasele, cu exces de greutate/ori nivel scazut de activitate;cu continut scazut de proteine si grasimi* Ideal pentru cainii cu TENDINTA excesului de greutate, de exemplu din cauze precum sterilizare/castrare.Acesta este un aliment dietetic folosit de catele dupa perioada de alaptare. 21% Expanded este un aliment slab in energie( continut redus de grasimi si ridicat de fibre) fiind o solutie perfecta impotriva obezitatii.

Kennels` Favourite Active Dog hrana uscata super premium pentru cainii adulti care duc o viatza active; carne naturala, cu extract de Yucca schidigera – Controlul mirosului* Membrana hranei este pura si naturala, astfel in cat cainele dumneavoastra v-a simti mirosul a ceea ce mananca.Nivelul de acceptare a acestui aliment este foarte ridicat iar datorita structurii crocante dintii cainelui vor fi puternici si curati cu gingii sanatoase. Continutul ridicat de acizi grasi Omega – 6 si -3 in combinatie cu cu un compus organic eficace zinc, asigura o piele neteda, blana stralucitoare si promoveaza vitalitatea prin consolidarea sistemului imunitar.EPA + DHA (Omega-3 acizi grasi polinesaturati) furnizeaza functii imune si intretinerea pielii.Reducerea reactiilor inflamatorii care pot sa apara in timpul dezvoltarii bolilor atopice si a osteoartitei.Acizii grasiOmega-6 si -3 sunt prezenti in raport de 5:1.

Kennels` Favourite Active Rings hrana uscata super premium pentru cainii adulti care duc o viatza active; carne naturala, cu extract de Yucca schidigera – Controlul mirosului*Membrana hranei este pura si netratata, in acest mod cainele simte gustul a ceea ce mananca si v-a iubi acel gust.Nivelul de acceptare al acestui aliment este destul de ridicat, fiind usor grasi este bun atat pentru blana cat si pentru intestin.Active Rings este ideala atata pentru rasele de talie mica cat si pentru cei de talie mare, forma acestui aliment face cainele sa mestece mai bine inghitand mai putin aer facand astfel ca hrana sa se aseze mai bine.Aceasta alimentatie pastreaza curat dintii cainelui prin faptul mestecarii extra . Toate vitaminele si mineralele furnizeaza substantele nutritive necesare unui caine activ pana cand ajunge la varsta adulta de 4 ani, in acel moment cea mai buna hrana super premium esteAdult Dog , High Power ori m-5 cu toate nutritiile de care are nevoie un caine adult, special pentru cainii de talie mare si giganta este o hrana ideala furnizand o energie foarte ridicata si un surplus de chondro,si anume ulei de somon, gelatin hidrolizata, glucozamina, sulfat de condroitin si midi verzi(Perna Canaliculus) pentru a sprijini articulatiile de lunga durata.

Hrana uscata super premium Adult Dog pentru toate rasele; carne naturala , bogata in orez; cu formula – Long Lasting Supple Joints *Hrana Adult Dog a fost dezvoltata de catre nutritionisti sanitar-veterinari. Pentru ca este facuta din ingrediente pure fara suplimente artificiale ca adaugari alimentare, acest produs isi mentine gloria fiind mai presus de toate produsele alimentare uscate.Adult Dog este produs in conformitate cu standardele olandeze.Echilibrul ideal de calciu(Ca) si fosfor (P) ofera asistenta in dezvoltarea unor dinti puternici si oase puternice.
Hrana uscata super premium Kennel’s High Power , pentru caini adulti care duc o viatza de trai extrema , alimentatie extrordinara pentru catele gestante si care alapteaza ,cu amestec de Chondor. High Power este o hrana speciala Super Premium !Aceasta hrana este foarte buna pentru caini mari si foarte mari, cum ar fi rasele Molosser si rasele sportive, ori rasele care duc o viata foarte activa, caini de lucru/muncitori.De asemenea aceasta hrana este speciala pentru cainii cu piele multa ori secretie excesiva de grasime cum ar fi Mastiffs, Bullmastiffs, Bloodhounds, Bulldogs si Shar Peis.Este o hrana foarte buna pentru catelele de toate rasele gestante si care alapteaza.

Hrana uscata super premium Kennel’s Favorite LAMB & RICEpentru caini adulti de toate rasele cu alergie la produsele alimentare; bogata in carne de miel si orez* LAMB & RICE a fost dezvoltat de catre nutritionisti de uz veterinar.Este un aliment usor fiind foarte usor digerabil.Hrana excelenta pentru cainii cu intenstine si piele slaba, alergie la alimente.Hrana aceasta poate ajuta la scaderea afectiunilor renale la caini.Hrana foarte buna pentru cainii cu exces de greutate. Hrana ideala pentru cainii care au crescut prea repede si au nevoie de o pauza.

Kennels` Favourite Puppy&Junior hrana uscata super premium pentru catei incepatori de toate rasele;bogata in carne naturala si orez * Hrana Puppy&Junior a fost dezvoltata de nutritionisti sanitari-veterinari avand o nutritie ridicata de la ingrediente pure si o formula echilibrata pentru o digestive buna ducand la o piele si o blana stralucitoare . *Acest aliment nutritiv este ,de asemenea, ideal pentru catei de rasele mari si foarte mari de pana la 3-4 luni, ulterior pentru a preveni durerile de crestere se trece la hrana super premium Puppy&Junior+ realizata pentru catei de rasa mari si foarte mari.

Kennels` Favourite Puppy&Junior+ hrana uscata super premium pentru catei de rasa mari si giganta;bogata in carne naturala si orez, cu formula HEALTHY JOINTS (Articulatii Sanatoase)*. Hrana Puppy&Junior+ a fost dezvoltata de nutritionisti de uz veterinar.Pentru cateii de rasa mare si foarte mare este important de a evita durerile de crestere.Asigurati-va ca hraniti cateii dumneavoastra cu Puppy&Junior pana la varsta de 18 luni, ulterior va trebuie sa treaca la hrana super premium Adult Dog, High Power ori M-5 care poate sa reduca riscul de artrita. Puppy&Junior+suporta prin calitatea sa excelenta de proteine, cu o densitate relative de mare a elementelor nutritive, o dezvoltare optima a cateilor de rasa mare. Din cauza concentratiei extrem de mare de energie in Puppy&Junior+, sunt prin comparatie portii relativ de mici de alimentare cu energia necesara.

Hrana Kennel's Favourite vine ambalat in saci de 20 kg.
Preturile incep de la 130 ron si ajungand la maxim 230 ron dependent de rasa si greutatea catelului.
Phone 0744693688
Web site in curs de proiectare
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this food / beverages