eXpert Music

 —
Rating
Likes Talking Checkins
12 241
About eXpert Music - un magazin ce va sta la dispozitie 10 ore din 24 cu cele mai noi si atractive produse. La noi gasiti cele mai accesibile preturi !!!!
Description eXpert Music - un magazin ce va sta la dispozitie 10 ore din 24 cu cele mai noi si atractive produse. Infiintata in 1999, cu sediul in Suceava,eXpert Music este lider pe piata din nordul tarii in ceea ce priveste echipamente profesionale de sunet, lumini si instrumente muzicale pentru: Stadioane,Radio, TV, studiouri de inregistrari, discoteci, cluburi, biserici, restaurante, instalatii de conferinta cu traducere simultana in 6 limbi, formatii si ansambluri artistice, instalatii de sonorizare interior si aer liber de orice putere, sisteme de intercomunicatii si alte aplicatii industriale.

Prin experienta cistigata in timp,eXpert Music a reusit sa creeze o retea de dealeri cu peste 15 magazine in toata tara ,aprovizionindu-le tot timpul. Cu peste 15.000 de boxe si difuzoare vindute in toata tara ,eXpert Music ,se poate afirma cu un portofoliu de peste 200 de locatii echipate ( discoteci ,cluburi ,restaurante, Sali polivalente ,posturi radio-tv ,biserici,scoli,stadioane ). eXpert Music ofera clientilor o gama variata de produse de cea mai buna calitate la cele mai competitive preturi
Phone 0330.804.933
Web site http://expertmusic.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this shopping / retail