Belle fleur boutique & events

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 27
About " If you can dream it, I can make it happen "
Description Frumusetea este un ideal spre care fiecare dintre noi tanjeste...Exista in universul care ne inconjoara, anumite mijloace favorabile realizarii frumusetii, unul din cele mai accesibile dintre acestea il reprezinta farmecul si minunatia florilor. Gandindu-ne la flori, la ceea ce ele exprima si la felul cum le percepem, ne vin in minte stari, sentimente si viziuni precum : pasiune, splendoare, romantism, delicatete sau mister... asadar, avem toate motivele sa atingem si sa simtim idealul frumusetii prin farmecul si gingasia florilor.
Acesta este primul impuls care ne-a determinat sa cream: " Belle fleur boutique & events ", un mic colt de natura, culoare si ambianta, ambalate in stil si pasiune...un cadru plin de optimism si energie pozitiva, revelator si inspirativ pentru orice minte, pentru orice suflet!
A oferi o floare este egal cu a da nastere unui zambet! Ce altceva este un zambet decat samanta care da rodul bucuriei si implinirii ce vor aduce aduce in cele din urma fericirea din orice suflet?
In concluzie, o astfel de ecuatie alcatuita din frumusetea evenimentelor perfecte in loc de "x" si universul florilor in loc de "y", are o solutie clara si irevocabila, echivalenta cu ~ " Belle fleur boutique & events " ~ !!!

Belle fleur boutique & events recomanda trupa Incognito pentru cele mai reusite evenimente !!!

Cu drag, Andreea Pascu
Phone 0747, 647.046 Andreea Pascu - Event planner
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this event planning / event services