Cabinet Medicina Dentara Dr. Vlad Stoicovici & Dr. Alina Filipescu

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 34
About Cabinet de medicina dentara Dr. Vlad Stoicovici si Dr. Alina Filipescu | ADRESA: Str. Ceahlău nr.15, bl. 75, sc. 2, ap. 58, int. 08, parter, sector 6 | www.cabinetdent.ro
Description Cabinetul de medicina dentara Dr. Vlad Stoicovici si Dr. Alina Filipescu este un spatiu stomatologic neconventional, in care tehnologia, functionalitatea si design-ul se intalnesc. Dotarile si serviciile de ultima generatie se regasesc imbinate armonios intr-un interior modern si primitor, in care senzatia ca `ai venit la dentist` este estompata.

Oferta acestui cabinet privat acopera o paleta variata de servicii stomatologice, cum ar fi profilaxie si estetica, odontoterapie si endodontie, protetica, chirurgie orala si implantologie, parodontologie si ortodontie, precum si servicii speciale de stomatologie pentru copii. Serviciile premium oferite au si garantia celor mai bune preturi, comparativ cu ofertele altor cabinete stomatologice.

Echipa de doctori este formata din cadre medicale cu experienta in domeniu, specializati pe ultimele tendinte din industrie. Se pune un mare accent pe calitatea actului medical, pe folosirea unor materiale si instrumente de ultima generatie si se lucreaza conform cu standardele europene in ceea ce priveste igiena si sterilizarea.

Cabinetul medical Dr. Vlad Stoicovici si Dr. Alina Filipescu se vrea o locatie in care ingrijirea orala devine o placere, problemele, nevoile si capriciile pacientilor fiind pe primul loc. De altfel, oricine se poate convinge numai facand o simpla vizita.

Se poate plati cu CardAvantaj de la 1 la 3 rate si cu cardurile Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.

Mijloace de transport:
Metrou - statia Crangasi
Autobuz - Liniile 178 si 601, statia Crangasi
Tramvai - Linia 41, statia Crangasi
Phone 021.221 28 42
Web site www.cabinetdent.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / medical / pharmacy