Adriadent

 —
Rating
Likes Talking Checkins
22 17
About Klinike Dentare www.adriadent.al Merrni nje takim ne +355692082491
Description Objektivi
Ne jemi krenar për të siguruar cilësine më të lartë të kujdesit dentar ne dispozicion. Kjo është një nga prioritet tona kryesore për të mbrojtur mirëqënien e pacientëve tanë me vlerë. Për këte arsye, klinika jonë plotëson dhe tejkalon të gjitha standartet e Shëndetit Publik dhe Qëndrës për kontrollin e Sëmundjeve. Ne jemi të sigurt se ju do të ndiheni si në shtëpine tuaj ne kliniken tonë si dhe mirëpresim të gjithë pacientët sikur të ishin të familjes.

Takimet

Nëse dëshironi të merrni një takim, ju lutemi lidhuni me kliniken tonë me kete nr telefoni 0692082491 ose me email: adriadent@gmail.com, Klinika jonë lehtëson komunikimin dhe thirrjet emergjente. Për adresë ose menyra tjera kontakti klikoni këtu.

Pagesat

Format e pagesave të pranuar nga klinika jonë janë të holla, dhe se shpejti do bëhet dhe me kartë krediti dhe debiti.


Ne do të përfitonim nga ky rast tju falenderojme për zgjedhjen e klinikës tonë për kujdesin tuaj dentar.


Phone 0692082491
Web site www.adriadent.al
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this hospital / clinic