Studenterrådgivningen

 —
Rating
Likes Talking Checkins
28 2
About Studenterrådgivningen tilbyder gratis social, psykologisk og psykiatrisk rådgivning og behandling til studerende på de videregående uddannelser.
Description Studenterrådgivningen har i 50 år arbejdet med at hjælpe studerende, som har haft det svært med deres studier. Behovet for hjælp er stigende i takt med, at flere og flere kommer videre i uddannelsessystemet.

Vi har kontorer 7 steder i landet, hvor der er tilknyttet psykologer, socialrådgivere med psykoterapeutisk efteruddannelse og psykiatriske speciallægekonsulenter.

Vi hjælper studerende på de videregående uddannelser med alt fra depressioner, eksamensangst, perfektionisme, gruppearbejde og økonomiske problemer.

Mission Studenterrådgivningens formål er at hjælpe de studerende, så de kommer gennem studierne uden unødig forlængelse eller frafald. Vores team består af psykologer, socialrådgivere med psykoterapeutisk efteruddannelse og psykiatriske speciallægekonsulenter.
Overview Studenterrådgivningens hovedopgave er at yde social, psykologisk og psykiatrisk rådgivning og behandling til studerende på de videregående uddannelser i forbindelse med deres uddannelse.

Vores mål er at hjælpe de studerende inden for målgruppen, der undervejs i studierne oplever vanskeligheder, så de alligevel er i stand til at komme gennem studierne uden unødig forlængelse eller frafald.

Studenterrådgivningen er en organisation under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Studenterrådgivningen står også bag app'en Eksamensangst, der kan downloades gratis i App Store og Google Play.
Phone 70267500
Web site http://www.srg.dk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this government organization