Dentissimo Implant dr Sanja Dimova

Dentist & dental office
Rating
Likes Talking Checkins
263 39
About ординација по општа стоматологија
Description СТОМАТОЛОШКИ УСЛУГИ
1. Три типа на висококвалитетни пломби ( микрохибридни и нанопорцелански пломби ) 500, 650, 800 денари
2.Чистење на забен камен, полирање и пескарење на забите 800 д.
3.Екстракција на заби 300-600 денари
4.Оралнохируршки интервенции 1200-2500 денари
5.Ендодонски третмани ( канално лекување и полнење) 1200 денари
6.Третмани на непца 600 - 800 денари
7.Залевање на фисури 300 денари
8.лекување на млечни забчиња и екстракција на млечни забчиња 100-400 денари
9.Ласерско белеење ( хидрогенско и карбамидно ) 2350 денари ПРОМОТИВНО!!
10.Имплантирање на заби ( три типа на импланти ) 350, 450 И 500 евра
11. Изработка на металкерамички коронки 45 евра
12.изработка на безметална PRESS керамика 115 евра
13.изработка на безметална CAD-CAM керамика 145 евра
14.изработка на акрилатни и силиконски мобилни протези 5000-7000 денари
15.израбиотка на визил протези 180- 250 евра
16.Изработка на ламинати 150 евра

Description of the work and prices :
500. 650 и 800 денари
1. three type of fillings ( microhibrid - 800 denars and porcelan fillings - 650 or 800 denars )
2. Cleaning dental stone and polish the teeth - 800 denars
3.ekstraction of the teeth - 300-600 denars
4.Oral syrgyry - 1200-2500 denars
5.Endodonic treatman of the canals od the teeth ( 1200 denars )
6.gingiva treatman - -600-800 denars
7.prevention of the teeth - 300 denars
8.ekstraction and tretman of first teeth to children - 100- 400 denars
9. laser withening - 2350 denars
10. Implantation of teeth - 350 euro, 450 euro, 500 euro
11. metalceramic crowns - 45 euro per tooth
12.all ceramic Press crown - 110 euro per tooth
13.all ceramic zirconia Cad-Cam crown - 145 euro per tooth
14.veneers - compomers - 20000 denars
15. veneers - porcelan - 200 euro per tooth


ЗА ИТНИ СЛУЧАЕВИ ДОСТАПНИ 24/7
Phone 078847078
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this dentist & dental office