BauForMat Kitchen Specialist by Amplius 2000

 —
Rating
Likes Talking Checkins
10 1
About Utilitatile incorporate in mobilierul BAU FOR MAT sunt semnate de Miele, Siemens, Bosch, Teka, Ariston, Franke, branduri prezente in showroom-ul nostru.
Description Bucatarii Amplius 2000 este unicul reprezentant in Romania al producatorului german de mobilier BAUFORMAT, pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de modele de bucatarie - 122 tipuri de fronturi, 3000 de tipuri de corpuri si 65 modele de blaturi de lucru- cu cele mai inalte performante calitative, functionale si estetice.

Cu o istorie in mobilier datand din 1917, fabricat in Lohne-zona de vest a Germaniei, bucatariile Bau For Mat sunt prezente pe piata din Romania prin AMPLIUS 2000.

Conceptele : classic, rustic, modern si hi-tech - sunt raspunsul perfect adaptat acestor timpuri-mereu in schimbare carora trebuie sa le raspundem cu promptitudine si calitate.

Fara a face vreun compromis-material sau tehnologic- departamentele de design, productie si tehnologic colaboreaza indeaperoape astfel incat produsul finit sa satisfaca toata cerintele tenice si de piata si pentru a cerifica produsele din punc de vedere calitativ.

Modalitatile de alternare a materialelor, culorilor, a suprafetelor pline cu cele deschise, ori a celor transparente cu cele opace, cunoaste cele mai variate mterializari-orientate, toate, catre exploatarea cat mai eficienta, din toate punctele de vedere, a spatiului bucatariei. Sertarele sunt prevazute cu sisteme de culisare silentioase si usor de manipulate, beneficiind de compartimentari si casetari concepute special pentru diferitele tipuri de accesorii care trebuie depozitate-compartimente speciale pentru oale, pentru vesela de mici sau mari dimensiuni, pentru tacamuri etc.

La randul lor sistemele de inchidere/deschidere ale diferitelor tipuri de compartimente fascineaza prin simplitatea functionala, a solutiilor care atesta o conceptie bine pusa la punct -specifica rigurozitatii si organizarii germane.
Mission De ce Amplius?

Mobilierul de bucatarie a cunscut in ultimii ani adevarate transformari compactand din ce in ce mai multe performante sub un design din ce in ce mai rafinat, intrucat noi consumatorii am inceput sa percepem acest spatiu al bucatariei ca loc de interactiune cotidiana cu membrii familiei, de primire si socializare, bucataria devenind de multe ori locul ideal de primire al prietenilor si nu numai.

Solutii complete

Utilitatile incorporate in mobilierul BAU FOR MAT sunt semnate de Miele, Siemens, Bosch, Teka, Ariston, Franke, branduri prezente in showroom-ul nostrum.

Standarde ergonomice

Design-ul modern consta in combinarea si folosirea alternativa de modele creative, unice si inovatoare pentru a va oferi cel mai eficient management al spatiului intr-o bucatarie. In functie de marimea si structura arhitecturala a camerei, exista diferite combinatii de bucatarii, care ofera clientului combinatia perfecta intre functionalitate si armonie.
Overview Va servim cu o cafea si va oferim o consultanta gratuita in configurarea bucatariei.
Phone 021 232 37 86, 021 232 37 66, 0742 102 591, 0743 222 073
Web site http://www.amplius.ro/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business