Liceul Tehnologic Mircea Vulcanescu

 —
Rating
Likes Talking Checkins
154 22793
About Liceul Tehnologic “Mircea Vulcănescu“ este una din cele mai prestigioase instituţii de învăţământ economic şi de administraţie publică din Bucureşti.
Description Liceul Tehnologic MIRCEA VULCĂNESCU a fost înfiinţat în anul 1992 şi este singurul liceu de profil situat în sudul Bucureştiului. În acest moment liceul are un număr de peste 800 elevi, majoritatea provenind din sectorul 4 şi 5 si din suburbiile municipiului. A purtat denumirea de "Grup Scolar Economic si Administrativ" până în 2012 când denumirea a fost schimbată în "Liceu Tehnologic".
Mission Misiunea noastră este de a creea condiţii pentru formarea unui elev cult, inteligent, creativ, capabil să se adapteze la orice situaţie, pregătit pentru orice fel de condiţii. Ne propunem în primul rând să realizezăm un învăţământ de calitate prin asigurarea unei baze materiale moderne, prin valorificarea competenţelor colectivului didactic, prin implicarea în proiecte care să permită accesul la viziuni moderne asupra învăţământului.

Misiunea de bază este promovarea excelenţei în educaţie, dorinţă de performanţă, iar tinerilor din liceu, oportunitatea de a se forma la nivelul cerinţelor actuale, în domenii de activitate de viitor, cerute de piaţa locurilor de muncă.
Phone 0214502460
Web site www.vulcanescu.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this school