Juvena Slovenia

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Za ženske, katerih čas je sedaj.

www.juvena.com
Description Od leta 1954, je JUVENA poznana kot začetnik in pionir v raziskavah o negi kože ter ekspert v boju proti staranju. Ime izhaja iz latinske besede “juvenalis” – torej mladost, beseda, ki predstavlja vizijo in obljubo znamke.

Zaradi svoje predanosti je JUVENA odgovorna za kar nekaj mejnikov v razvoju modernih pristopov v negi kože. V 50’ je ponudila prvo bogato kremo lahke teksture, v 70’ prvo linijo izdelkov z zaščitnimi filtri.
Leta 1990 je odkrila aktivne sestavine za medcelično komunikacijo kot visoko učinkovite encime za blaženje gub. Leta 2002 se na tržišču pojavi prvi proizvod s »pearl protein« kompleksom.

Leta 2004 JUVENA praznuje svojo 50. obletnico. Takrat predstavi revolucionarno odkritje: SkinNova Tehnologijo tudi na kozmetičnem področju. Poreklo te tehnologije izvira iz intenzivne medicine, kjer ga uspešno uporabljajo za obnovo kože.

V letu 2009 JUVENA iznajde StemCell Peptid. Iz simbioze SkinNova tehnologije in peptida izvornih celic; iznajdba SkinNova SC Technology*.
Kožni strokovnjaki jo imenujejo nova doba v negi kože, JUVENA jo imenuje nova era za ženske.

*Simbioza SkinNova Technology in StemCell Peptida.

JUVENA mladosten sijaj povezuje tudi z načinom razmišljanja in odnosom do življenja.
Vse, kar žensko zaznamuje – njene misli, njen lahkoten korak, iskrice v njenih očeh in sijaj njene kože, ustvarja celostno podobo njene vseobsegajoče lepote.
Juvenin namen je prikazati notranjo moč vsake ženske tudi navzven – leta ne bodo igrala nobene vloge.

Rezultat inovativnega duha znamke JUVENA v kombinaciji s Švicarsko natančnostjo so napredne tehnologije in ključne anti-aging inovacije, ki spreminjajo vizijo o mladostnem videzu – v vsakem obdobju življenja.
Mission ZA ŽENSKE, katerih čas je sedaj

Web site www.juvena.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / beauty