Ergonomic Furniture Bulgaria

Professional service
Rating
Likes Talking Checkins
3 0
About Ергономично офис обзавеждане. Бюра с регулируема височина, ергономични столове и дивани.
Description Изправете се докато работите!

Човешката анатомия показва, че сме създадени, за да се движим. Eргономичните бюра с регулируема височина дават възможност за непрекъснати промени във височината на работната повърхност, което подпомага променяната на стойката ни през целия ден. Възможността за регулация улеснява както изпълнението на конкретните задачи, така и удовлетворява нуждата на човешкото тяло да се движи. Регулируемите ергономични бюра, наричани още sit-stand бюра са красиви, здрави и лесни за ползване.

Защо да стоите прави по време на работа?
Изследванията показват многобройни ползи за здравето, свързани с изправянето поне за 15 минути на всеки час, прекаран на работното място, защото работата в изправено положение увеличават циркулацията на кръвта, намалява диоскомфорта и умората и повишава производителността и бдителността. Представете си, обаче, че всички в офиса се изправят и се разхождат за по 15 минути на всеки час и губят 2 часа от работния си ден. Ето защо нашите бюра са толкова удобни- почдигайки работната

Нашите ергономични бюра са особено предпочитани в софтуерния бизнес- програмисти, софтуерни инженери и дизайнери ги избират, защото осигуряват най-добрата ергономична работна среда, повишават концентрацията и производителността, а в същото време намаляват стреса, болките във врата и кръста.
Mission Ние сме посланници на ергономичния начин на живот.
Носим удобстовото и здравето във вашето работно ежедневие.

Грижим се да бъдете максимално защитени докато работите, учите или просто прекарвате свободното си време на бюрото.

Работим за хората, който мислят за утрешният ден, за да запазят своето здраве, настроение и усещането за комфорт.

Внимателно изслушваме нашите клиенти и вникваме в техните потребности. Предлагаме продукти за всеки бюджет без това да оказва влияние на качеството и комфорта. Обръщаме специялно внимание не само на корпоративните ни клиенти но и на всеки отделен човек.
Phone <<not-applicable>>
Web site http://www.ergonomicfurniturebg.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this professional service