Mitriks Cernavoda Agentie Publicitate

 —
Rating
Likes Talking Checkins
11 0
About http://www.mitriks.ro/
AGENTIE PUBLICITATE FULL-SERVICE : Creatie/Productie publicitara (materiale promotionale), Printuri mici/mari dimensiuni, Cadouri personalizate
Description AGENTIE PUBLICITATE FULL-SERVICE - "Imaginea induce succesul"
Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile noastre si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Promovarea realizata de catre firma noastra are efecte vizibile in cresterea numarului de potentiali clienti ai firmei dvs.
Mission Misiunea si viziunea noastra sunt rezultatul experientei acumulate in intervalul de timp scurs de la infiintarea firmei si pana in prezent. In tot acest timp am invatat sa respectam clientul si sa oferim acestuia cele mai bune solutii, produse si servicii publicitare, astfel incat rezultatele concrete la nivelul afacerilor acestuia sa nu se lase asteptate.

Diferentierea fata de concurenta este reprezentata chiar de acest aspect, noi propunem clientului solutii care, intr-un interval de timp stabilit in urma unei expertize de specialitate, vor duce la obtinerea unor cresteri ale numarului de potentiali clienti pentru produsele si serviciile promovate.
Phone 0241.235.530, 0725.529.599
Web site http://www.mitriks.ro/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business