Kreativne Vibracije

 —
Rating
Likes Talking Checkins
1 0
About S ljubavlju dizajniramo i pravimo unikatan nakit od poludragog kamenja, sa elementima srebra; kao i broševe i tašne jedinstvenog dizajna, boja i veličina.
Javite se da zajedno napravimo mali kreativni svet! :)
Description Kreativne Vibracije su nastale iz mašte, ljubavi, inspiracije i pozitivne energije. :)

Sve što vidite na fotografijama su ručno izrađeni i unikatni predmeti. Tašne su jedinstvenog dizajna, napravljene od najkvalitetnijih materijala (pamuk, keper, eko koža, saten…). Nakit je unikatan, sa elementima srebra, poludragog i dragog kamenja, Swarovski kristala, bisera...

Osim već izrađenih tašni i nakita, veliku pažnju poklanjamo vašim željama i idejama po kojima možemo zajednički dizajnirati nove proizvode. Porudžbine možete praviti u obliku, veličini, boji i materijalu po sopstvenoj želji, uključujući i izgled detalja i ukrasa. Takođe, vršimo i sve vrste prepravki i popravki.

Ukoliko želite da neki od Kreativnih primeraka postane vaš, napišite u komentaru slike, kontaktirajte nas preko inboxa ili na mail: kreativne.vibracije@gmail.com.

Preuzimanje porudbžina vrši se po dogovoru, uz mogućnost ličnog nalaženja ili slanja na kućnu adresu, pouzećem, Post Expres-om, AKS-om, TNT-om...

Uživajte u Kreativnim Vibracijama kao što mi uživamo praveći ih, i javite se da zajedno napravimo mali kreativni svet! :)
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this product / service