KULT Design

Home improvement
Rating
Likes Talking Checkins
11 4
About Aрхитектонско дизајн студио и изложбен салон со богата понуда на производи за уредување на станбени и деловни објекти.
Description КУЛТ Дизајн започна со работа во 2011 година како архитектонско дизајн студио и изложбен салон со богата понуда на производи за уредување на станбени и деловни објекти. Изложбениот салон лоциран во центарот на Скопје, нуди широк спектар на внимателно избрани европски брендови за кујни, тапети, теписи, ѕидни украси и уникатен мебел.
Студиото за дизајн го сочинува тим од професионалци кои поседуваат различни вештини од областа на внатрешниот дизајн, архитектура и управување со проекти.
Портофолиото на КУЛТ Дизајн го сочинуваат уникатно и прекрасно уредени станбени и деловни објекти.
Anything but ordinary!
Phone 078 442 749, 02 609 1789
Web site http://www.kultdesign.mk/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this home improvement