INOVA - Plastic Pipe Industry

Company
Rating
Likes Talking Checkins
5 7
About INOVA - Industria e Prodhimit të Gypave të Plastikës, është themeluar në vitin 1989 dhe është ndërmarrja e parë private në Regjion.
Description INOVA është një partneritet Kosovar, që merret me prodhimin e gypave të plastikës për përdorime të ndryshme që nga 1989.

Sot, INOVA ka zgjeruar veprimtarinë e saj duke prodhuar gypa të plastikës për: ujë të pijshëm, ujitje, telekomunikacion dhe energjetikë, mbrojtjen e kabllove, gypave për shkarkimin e ujërave të zeza dhe shpërndarjen e gazit.

Përdorimi I lëndëve të para shumë kualitative është zgjedhje strategjike e ndërmarrur nga menaxhmenti I INOVA-s, listohen në mes të prodhuesve më të mëdhenjë në botë të lëndëve të para plastike.

INOVA ka një staf professional, të angazhuar për t’ju ofruar klientëve të saj produkte dhe shërbime kualitative.

Si rrjedhojë INOVA për të gjitha gypat e saj jep garancion 50 vjeçar.

--------------------------

INOVA Plastic Pipe Industry is a partnership which was founded in 1989 and started as a manufacturer of polyethylene pipes (HDPE) bringing a new solution for the supply of drinking water and also for irrigation purpose in Kosova, from where the company draws it’s name.

During the 27 years since its inception, through investment and development, INOVA has gained a reputation for the high quality and reliability of the pipes it produces.

Today, INOVA has expanded its activities and produces plastic pipes for different uses: drinking water, telecommunication, energetics, sewage, irrigation, cable protection and gas transportation. All these products are produced from PE and PVC.

The use of top-quality raw materials is a strategic choice made by INOVA Management in the interests of obtaining the high quality finished product. All raw materials are obtained from reputable suppliers in various European Countries and comply with strict technical specifications.

INOVA has a dedicated and professional staff who are committed to offering the highest quality products and services to it’s clients.

In view of this, INOVA has the confidence to offer a 50 year guarantee for all the products produced on its premises.
Mission INOVA është kompani prodhuese e dedikuar që në mënyrë të vazhdueshme të avancoj produktet e saja duke zbatuar inovacionet në prodhimtari dhe menaxhim kualitativ për t’ju siguruar gypa të plastikës dhe shërbime të konsulencës me cilësi dhe çmime të volitshme klientëve të saj.


Mission Statement

“INOVA is a manufacturing company dedicated to continually advance its products by applying innovations in design, processing, and quality management for the provision of cost effective and durable pipes together with ancillary supplies and consultancy services to all its customers and end-users.”
Overview INOVA - Industria e Prodhimit të Gypave të Plastikës është një partneritet Kosovar, që merret me prodhimin e gypave të plastikës për përdorime të ndryshme.
INOVA, është themeluar në vitin 1989 dhe është ndërmarrja e parë private në Regjion.

INOVA-Plastic Pipe Industry is a Kosovar partnership, which produces plastic pipes for different usages.
INOVA was founded in 1989 and represents the first private company in the Region.
Phone +37744420723
Web site http://www.inovapipe.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this company