Els Tallers d'escriptura de la Mercè Rey

 —
Rating
Likes Talking Checkins
1 0
About Els nostres tallers d'escriptura, completament adaptats als participants, combinen teoria literària, pràctica escrita i dinàmiques de lleure.
Description Us oferim una activitat divertida i intel·ligent: els nostres tallers d'escriptura creativa i els nostres tallers d'escriptura emocional.

Aquests tallers ajuden a mirar dins d'un mateix, a obrir-se als altres i són una excel·lent activitat per a infants, joves i adults de totes les edats.

Són una oferta cultural lúdica i alhora enriquidora, ja que combinen teoria literària, pràctica escrita i dinàmiques de lleure.

Expliqueu-nos les vostres necessitats: tipus de grup, horaris, idioma, edats, perfil dels participants, nombre de sessions, etc. Segur que us podrem complaure!

Adaptem els tallers als vostres desitjos i circumstàncies per tal que pogueu gaudir-los al màxim. Cliqueu que us agradem!

Una mostra dels tallers que us podem oferir actualment:
- Microrrelats
- Conte
- Escriure per a infants
- Escriptura creativa inicial
- Escriptura creativa avançada
- Personatges
- Novel·la
- Creativitat I
- Creativitat ll
- Creativitat poètica
- Escriptura emocional l
- Escriptura emocional ll
- Escriptura autobiogràfica
- Casals d'estiu, colònies i camps de treball de lletres

Tots ells poden tancar-se amb l'edició d'un volum recopilatori dels textos resultants, si així ho voleu o si teniu intenció de vendre'ls.

També editem llibres per a grups, escoles, associacions o similar. Ens encarreguem de tot, des de la correcció, el disseny, la maquetació fins a la impressió o només de la part que no domineu.

Sou una empresa de lleure i us cal ajut, assessorament o l'organització completa de qualsevol tipus d'esdeveniment literari? Heu trobat la solució!

Voleu fer un recull amb totes les poesies que teniu escrites i voltant per casa per regalar-lo per Sant Jordi, Nadal o el vostre aniversari? Doncs us acompanyarem durant tot el procés.

Voleu escriure la vostra autobiografia per compartir-la amb familiars, amics i estimats? Farem realitat el vostre desig.

Sou una empresa i voleu obsequiar els vostres clients amb un volum creat per vosaltres especialment per a ells? Així serà.

Esteu escrivint una novel·la i no acabeu de fer-ho per problemes d'organització, de mètode o de qualsevol altre tipus? Us ajudarem a que l'acabeu amb èxit.

Voleu fer un regal especial a algú amant de les lletres? Regaleu-li un taller personalitzat que mai no podrà oblidar.

Sou una associació o escola i voleu crear un premi literari? Ens ocuparem absolutament de tot, i el publicitarem si us cal, per tal que us quedi ben rodó.
Web site <>
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this author