Iz fotelje do Papue Nove Gvineje

Local / travel website
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About Pratite zgode i nezgode Hrvatskih Golih Kuhara u avanturi po južnoj americi
Description Hrvatski Goli Kuhari
misija : Južna Amerika : 2012----

ova stranica bavit će se dogodovštinama dvojice avanturista u osvajanju Južne Amerike , te širenju hrvatske gastro scene .
Kako smo veliki zabavljači i volimo se maskirati ( a u vrijeme putovanja ćemo posjetiti karnevale u Urugvaju, Brazilu te Kolumbiji ) bit ćemo maskirani u "Gole Kuhare" odnosno u vaterpolističke gaćice sa Hrvatskim obilježjima, vaterpolo kapu i preko toga ćemo imati kuhinjsku pregaču sa svojim logotipom.

Za cijelo vrijeme putovanja ćemo pripremati jela svojim domaćinima o čemu ćemo raditi foto i video zapise, pisati travel blog, članke u tiskanim medijima te na fejsu.
U planu nam je raditi putopis koji je drugačiji od do sada viđenih po našim medijima i putopisnim krugovima.

Ideja je istražiti dno društva , supkulture , revolucionare, dilere , žene noći , pratiti navijačke skupine , intervjuirati, prolaziti kroz favele , čekati smak svijeta u hramu Maya , prisustvovati na karnevalima, promicati i igrati vaterpolo u svim zemljama kroz koje će prolaziti, te uvesti picigin u taj dio svijeta i još mnogo sličnih "ludih" poduhvata.

Tijekom putovanja posjećivati ćemo Hrvate po J. Americi i Misije obilazit sirotišta i organizirati obroke gladnima.
Sve to , i još puno drugih stvari moći ćete pratiti na ovoj straniciputovanje 2011-2012 : Iz fotelje do Papua nove gvineje

I tako su se dva stara druga Miće i Talaja odlučili otisnuti u bijeli svijet i vidjeti šta to leži istočno od Dubrave... Prva postaja Beograd, druga Istanbul, a preko Bospora – Azija!

Na putu dugom nekoliko mjeseci ići ćemo stopama Aleksandra Velikog, Gandhija, Johna Ramba i Forresta Gumpa, tumarati turskim, iranskim i pakistanskim sokacima i bazarima, tražiti mir u džamijama, hinduističkim hramovima i budističkim pagodama, a nemir u druženju s lokalnim raspikućama, tajlandskim kraljicama noći i papuanskim lovcima na glave. Penjat ćemo se na Himalaju, spuštati se u dubine Tihog oceana, kušati lokalna jela i pića, spavati po kućama, kolibama i hostelima, a putovati vlakovima, busevima, rikšama, džunkama i devama... Pratite nas ovdje, krećemo oko 20.10. ...
Web site http://blog.vecernji.hr/mihovil-marinovic
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local / travel website