Slatkarnica Delicia / Слаткарница Ханибал

Cupcake shop
Rating
Likes Talking Checkins
172 286
About ХАНИБАЛ - Слаткара се занимава со производство на торти и колачи. Вршиме бесплатна достава во целиот град. :)
Description ДЕЛИЦИА е продолжение на една успешна 25 годишна традиција во работењето со храна, односно угостителството и дел од брендот Ханибал. Нашето долгогодишно искуство во угостителството и кетеринг услуги во 2013 година го збогативме со уште еден сегмент, производството на торти и колачи, леб и бели пецива. Оттогаш поминаа скоро три години во кои се повеќе растевме и ја градевме довербата кај нашите потрошувачи, а нашите слаткарски и пекарски производи станаа синоним за нешто вкусно (анг. delicious). Така во 2016 година овој сегмент го ребрендиравме во ДЕЛИЦИА…
Phone +389 76 350 388, +389 2 2533 555
Web site http://www.delicia.mk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this cupcake shop